Eindejaars pakketten

Kerstpakketten

Laat u inspireren door producten met een bijzonder verhaal. Ze zijn afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Ambachtelijk geproduceerd, veelal met oorspronkelijke materialen en technieken.
U kunt kiezen uit talloze heerlijke levensmiddelen, bijzondere serviezen, schalen, glaswerk en sfeervolle gebruiksvoorwerpen.
U geeft iemand een mooi cadeau en tegelijkertijd doet u iets waardevols voor de mensen die de producten maken.

Kant en klaar gemaakte kerstpakketten: 

De pakketten kunnen in overleg met u worden samengesteld. Of u maakt een keuze uit reeds door ons samengestelde pakketten.
Er zijn pakketten voor iedere prijsklasse en met verschillende thema’s. Alle personeelsleden krijgen op deze manier hetzelfde cadeau.
Wilt u ideeën op doen?

Geef Kerst Inhoud, een cadeaubon…

De Wereldwinkel stelt voor het eens anders te doen…….
U kunt ook een cadeaubon geven die op een leuke manier verpakt wordt. We hebben bonnen van € 5,= en € 10,= die u kunt besteden in de Wereldwinkel. De geldigheidsduur van de bon is ‘levenslang’ dus de ontvanger kan de bon ook later in het jaar besteden.cadeaubon_2012

Interesse in een kerstpakket met een verhaal voor uw bedrijf?

Geef u naam, telefoonnummer en e-mailadres op via e-mail info@wereldwinkelhuizen.nl of bel met de winkel (035) 526 93 81.
Een medewerker van de Werelwinkel zal dan contact met u opnemen en kan u alles vertellen over de diverse mogelijkheden en zal u graag helpen bij het samenstellen of het kiezen van het ideale pakket!
P.S. Houdt u er wel rekening mee dat we de producten op tijd moeten bestellen.
Print Friendly, PDF & Email